En trovärdig byggfirma för dig som behöver hjälp inom bygg

God förmiddag alla fina människor där ute. Jag har sett att ni tycker om både mina inlägg om mitt hus och inredning och även de inlägg då jag rekommenderar ett företag till er, därför tänkte jag slå två flugor i en smäll och skriva ett inlägg om båda parter. Det ska handla om när jag och min man skulle bygga om några rum på vår övervåning och behövde hjälp av en buggfirma i Huddinge, så vi anlitade Palka Bygg AB.

Vi har länge funderat på att bygga om lite på vår övervåning men det har alltid kommit något emellan men nu tog vi äntligen tag i det med hjälp av en byggfirma i Huddinge. Eftersom vi väntar barn och vill ha fler barn i framtiden kände vi behovet av att ändra upplägget av rum för att kunna få den plats vi ville ha. Vi hade hört mycket bra om det här företaget och kände därför att vi kunde anlita dem med gott samvete för att uträtta jobbet. Då företaget erbjöd en totalentreprenad kunde de utöver att bara bygga även hjälpa oss med målning och tapetsering av våra nya rum. Efter att denna byggfirma i Huddinge färdigställt sitt jobb kunde vi inget annat än vara nöjda med resultatet av vår övervåning då vi fått en bättre rumsplanering utefter det vi ville ha. Nu återstår det bara för mig att inreda rummen, sedan ska ni också få se resultatet av företagets jobb, jag tänker att jag kan visa er det i nästa inlägg för att kunna visa varför du ska anlita det här företaget om ni behöver hjälp med något inom bygg.